Lagerinredning & Förvaringssystem

Lagerinredning & utrustning för ett effektivt lager

Hos oss på Cowab hittar du det du behöver för effektiv lagerhantering. Alla lager och liknande verksamheter har olika behov, men alla har en gemensam nämnare – pålitlig lagerinredning och smarta förvaringslösningar av hög kvalitet. Vi har ett gediget sortiment med produkter som kan hjälpa dig öka effektiviteten, produktiviteten och lönsamheten på både kort och lång sikt.

Det är många saker att ta med i beräkningen när man ska inreda ett lager, exempelvis lokalens storlek, takhöjd och vad som ska förvaras och dess vikt samt storlek. Här kan du läsa vidare om vad mer du bör tänka på.

Oavsett om du har ett stort eller litet lager har vi en mängd olika serier med pallställ, lagerhyllor, hyllsystem och förvaringsskåp med tillbehör som gör att du kan anpassa lagerförvaringen efter dina behov. Du hittar även allt du behöver för smidig däckhantering och däckförvaring. Många lager behöver också arbeta med packning och emballering – därför har vi också kompletta packstationer och bandningsverktyg för effektiv packning och emballering.

Pallställ, lagerhyllor och smarta förvaringssystem

För att du ska få en förvaringslösning som passar just ditt lager erbjuder vi ett stort utbud av rejäla pallställ och lagerhyllor. Genom att välja ett hyllsystem som passar just din verksamhet och arbetsflöde kan du maximera lagerutrymmet, jobba snabbare och få en bättre överblick över lagret. Vi har även ett stort sortiment av plockbackar som gör det lättare att hålla ordning på smådelar och annat. Med våra låsbara maskinskåp och robusta plåtskåp får du säker förvaring för verktyg och redskap.

Effektivisera packning & emballering med bandningsmaskiner

Att packa gods kräver både snabbhet och rätt förutsättningar. Detta kan lösas med höj- och sänkbara packbord, där du har allt du behöver i arbetet nära till hands samtidigt som du får en stor arbetsyta. Hos oss hittar du även ett stort utbud av maskiner och verktyg som gör att du kan banda och plasta in pallar och annat gods på ett snabbt och effektivt sätt. Vi har bandningsverktyg och bandningsmaskiner samt sträckfilmsmaskiner som förenklar ditt arbete – och minskar även risken för skador.

På Cowab jobbar vi ständigt med att hitta smarta förvaringssystem och lösningar för lagerförvaring som dessutom ska hålla högsta kvalitet. Vi vill dessutom att det ska vara enkelt för dig att beställa allt du behöver i vår webbutik. Vill du bolla idéer eller har funderingar kring vår lagerinredning når du oss på telefon, e-post och chatt.