Lagerhyllor grundsektioner

Lagerhyllor på Cowab

Guide: Så väljer du rätt lagerhylla till ditt lager

LÄS MER

Stort utbud av grundsektioner för lagerhyllor

Cowabs hyllsystem för lager och förvaring inom verkstäder och industrier finns i många utföranden, där du snabbt hittar det som bäst passar behoven på din arbetsplats. Vi har lång erfarenhet att arbeta med lagerhyllor till förråd och förvaring, vilket gett oss oumbärlig rutin och kunskap om hur viktigt det är med riktigt bra förrådshantering. Våra grundsektioner och hyllkombinationer för industri och lagerområden är stabila konstruktioner som utgör basen till anpassningsbara förvaringssystem. Investera i en stabil grundsektion för lagerhyllor och skräddarsy ett hyllsystem utifrån de specifika behoven på just din arbetsplats. I vårt sortiment hittar du allt från grundsektioner och smarta kombinationer till universalställ. Här är några exempel.

Mångsidiga grundsektioner

Cowabs grundsektioner för förrådshyllor i stål till industri och lager är stryktåliga konstruktioner för arbetsplatser som kräver både öppen och dold förvaring. Hyllsektionerna i stål och galvaniserad plåt finns i både färdigmonterade eller lättmonterade utföranden, som hjälper dig att snabbt påbörja förvaringen. Välj en sektion med krysstag för rygg och gavel samt stolpar som kan bultas fast i golvet för en extra stabil grundsektion. Våra förvaringsställ med höjdjusterbara hyllplan underlättar att anpassa förvaring efter önskemål eller skiftande behov. Tillsammans med förvaringsskåp, plastbackar och liknande förvaringsalternativ i Cowabs sortiment kan du utöka lagerhyllornas användningsområden ytterligare. Köp till påbyggnadssektioner för att bygga ut stället till önskad längd.

Smarta kombinationer och universalställ

Våra mångsidiga hyllställ för skymmande gods är rejäla konstruktioner med maxbelastning per hyllplan på upp till ett halvt ton. Riktigt stora gods inom tung industri och lagerhållning kräver rejäla hyllor, vilket gör detta universalställ till en optimal lösning. Cowabs kombinationshyllor för lager, verkstäder och arkiv har flyttbara avdelningar som underlättar vid uppdelad förvaring. Hyllans många fack underlättar och ger dig god överblick när ordning och reda är viktigt. Kombinationshyllans slutna gavlar ger en ökad säkerhet för både förvarat gods och förbipasserande. I vårt sortiment hittar du snabbt de förvaringsalternativ som passar behoven på din arbetsplats.