Det finns inga produkter i denna kategorin. Besök gärna Skyddsutrustning

Godkända fallskydd av hög kvalitet

Oavsett om du är ute efter kompletta fallskyddspaket eller diverse fallskyddsutrustning hittar du ett stort utbud av produkter i vår webbutik. Vi vet hur viktigt det är med hälsa, miljö och säkerhet på en arbetsplats, utan att säkerhetsåtgärderna sker på bekostnad av produktiviteten. Det är därför du hittar flexibel och praktisk skyddsutrustning hos oss som är utvecklad speciellt för professionell användning inom industri, lager och verkstad.

Vi har till exempel fallskyddspaket med falldämpare som dämpar stötar. Fallskyddspaketen består av en vadderad säkerhetssele med snabbspännen samt fallskyddsblock med automatisk inrullning. Du får även med annan nödvändig utrustning som karbinhake och fallindikator. En praktisk förvaringssäck ser till att du kan förvara fallskyddet på ett säkert sätt, och du bär den enkelt med dig vid behov.

Det är väldigt viktigt att fallskyddsutrustning förvaras på rätt sätt för att undvika onödigt slitage och belastning som kan leda till olyckor. Rep bör till exempel inte utsättas för kemikalier eller förvaras i direkt solljus eftersom det sliter på repens fibrer.

Beställ fallskyddutrustning online

Behöver du enskilda produkter och inte ett helt paket? Vi har det mesta av fallskyddsutrustning i vår webbutik som du får till konkurrenskraftiga priser. Du kan till exempel köpa fallskyddsblock med vajer i olika längder – vi har vajrar med både 3 meter och 15 meter! Extra fallskyddsdämpare och karbinhakar kan också komma väl till pass, speciellt om du ska upp och jobba i master eller höga ställningar. Eller vad sägs om ett mångsidigt rep som kan användas till att fästa och lyfta? Alla våra fallskydd har hög kvalitet och är lämpliga för professionellt bruk. På Cowab tar vi säkerhet på största allvar.

Du bör också fundera på om du behöver annan personlig skyddsutrustning när du är i gång med att beställa fallskyddsutrustning. Vi har till exempel skyddshjälmar som kan justeras och användas av fler personer samt hörselskydd i 5-pack som är behagliga att använda.

Ta gärna kontakt med vår kundservice via telefon, mejl eller chatt om du behöver hjälp att välja rätt fallskydd eller annan skyddsutrustning. Vi lovar grejer som håller.