Vinterprodukter

Entremattor hos Cowab

Slitstarka entremattor till arbetsplatsen

KÖP HÄR

Vinterprodukter för snöröjning

Under vintern kan snö och kyla ställa till det för många. Men med vinterprodukter från Cowab blir snöröjningen inget problem – vi har allt du kan tänkas behöva för att ta hand om snön när den kommer.

I vårt sortiment hittar du praktiska snörakor och snöskyfflar som passar för användning när ytan som ska skottas inte är så stor. Med en snöraka eller skyffel håller du enkelt korta gångar och området utanför ingången fri från snö. Vi har även snöslungor som gör att skottningen blir lätt och går på ett kick!

Om du behöver skotta en parkering eller andra stora ytor som är täckta med snö har vi även snöplogar till traktorer och truckplog som du sätter på trucken för att kunna ta hand om snön.

Undvik halka med våra vinterprodukter

Vid is och halka finns olika alternativ för att ta itu med problemet, ett av dem är att använda sand. Med en gatusandlåda, sandskopa och sandspridare kan du snabbt och enkelt sanda gångar, uppfarter och parkeringar för att undvika olyckor. Ett annat alternativ är att använda vägsalt och en saltspridare för att minska risken att någon halkar på isen. Hos oss hittar du alla dessa hjälpmedel samt många fler.

Beställ vinterprodukter online

För att förvara de redskap du behöver under vinterhalvåret har vi även praktiska redskapslådor där du kan förvara snöskyffeln, snörakan och annan utrustning du behöver för snöhantering. Du kan med fördel ställa redskapslådan på ett ställe där det blir lätt för dig att komma åt föremålen utan att behöva plumsa runt i snön.

Behöver du hjälp att hitta rätt snöplog, sandspridare eller annan vinterutrustning? I så fall är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.