Upptäck våra favoritprodukter i rostfritt stål!

Rostfritt stål från Cowab


Rostfria produkter har många fördelar och kan användas till en massa olika saker. Här får du lära dig lite mer om produkter i rostfritt stål – och vilka som är våra mest populära!

För många branscher och verksamheter är rostfria produkter användbara – livsmedelsindustrin, restaurangbranschen och djur- och sjukvården är bara några exempel. Den största fördelen är förstås att rostfria produkter är mycket motståndskraftiga mot rost. Det är ändå viktigt att vara medveten om att det finns olika kategorier av rostfritt stål, designade för olika förhållanden. Om du har en rostfri vagn avsedd för inomhusbruk och du använder den utomhus för att hantera till exempel fisk, kommer salt och fukt att göra att stålet rostar.

En annan bra sak med rostfria produkter är att de är väldigt tåliga och står pall mot både väder och vind, vilket är perfekt om du vill kunna använda dem utomhus. Här nedan ger vi dig lite information om några av våra produkter i rostfritt stål – och vilka två som är de mest populära!

| Läs också: Därför kan rostfritt stål rosta »

Rostfritt hyllställ

Denna rostfria hylla står stadigt både inomhus och utomhus! Tacka vare de justerbara hyllplanen kan du ändra höjden beroende på vad du ska förvara i hyllan – du får därför plats med både stort, skrymmande gods och smådelar såsom spik, skruv och handverktyg. För extra stabilitet har lagerhyllan rygg- och gavelkryss.

Känner du att du behöver mer förvaringsutrymme kan du bygga ut hyllan med påbyggnadssektioner – bra va?

Rostfri hylla från Cowab

Avfallsbehållare i rostfritt stål

Den här rostfria soptunnan är ett utmärkt val för att skapa en trivsam och ren utemiljö, och skräphanteringen blir lättare. Det kupolformade taket skyddar effektivt innehållet från regn, snö och allt väder. Tömningen blir enkel och smidig då den kan tippas och är försedd med en uttagbar innerbehållare.

Med sin moderna design kan den till exempel placeras vid entrén, i parken eller på andra offentliga platser. För att hålla avfallsbehållaren stadigt på plats levereras den med kraftiga stålskivor för fastbultning i marken.

Avfallsbehållare från Cowab
Pallyftare i rostfritt stål från Cowab

Pallyftare i rostfritt stål

En pallyftare med denna rejäla, rostfria konstruktion passar perfekt för dig som behöver redskap som pallar höga påfrestningar i tuffa arbetsmiljöer! Genom glasblästring har den fått jämna ytor och de smörjbara bussningarna ökar livslängden. Nylonhjulen rullar lätt på jämna, hårda underlag och tål tung last.

I kylrummet och inom exempelvis läkemedelsindustrin är denna rostfria handtruck ett perfekt hjälpmedel!

Rostfritt arbetsbord från Cowab

Rostfritt arbetsbord

Detta arbetsbord erbjuder en stryktålig, rostfri arbetsyta med hög temperaturtålighet som klarar av daglig användning i krävande miljöer. Det är en perfect match för dig som arbetar på restauranger, storkök, i laboratorium och även lager, en del verkstäder och industrier – bordet kan alltså användas i de flesta branscher!

Stativet är justerbart i höjdled för att du ska kunna ställa in arbetsbordets höjd efter dina egna behov och få en mer ergonomisk arbetsställning.

Rostfri avspärrningsstolpe

Det finns många situationer där man kan ha användning för avspärrningsstolpar. De är lätta att förflytta och passar utmärkt för att forma tillfälliga köer vid biosalonger, konferenser, event och mässor – eller i hotellreceptionen. Tänk på att komplettera denna rostfria stolpe med ett snyggt flätat rep eller ett avspärrningsband.

Rostfri avspärrningsstolpe från Cowab

Populärt val 1: pedalhink

En av våra storsäljare bland rostfria produkter är denna pedalhink! Med den, och dess färgkodade pedaler, blir avfalls- och källsorteringen enklare och ni får en fräsch arbetsmiljö – samtidigt som ni gör klimatet en tjänst.

Innerbehållarna är uttagbara och har handtag för att tömningen ska bli smidig. Eftersom du slipper använda händerna för att öppna behållarnas lock passar denna källsorteringsmodul utmärkt där kraven på en hygienisk miljö är höga.

Pedalhink i rostfritt stål

Populärt val 2: Bordsvagn

Denna rostfria bordsvagn är en annan av våra favoriter, och den är speciellt användbar på restauranger och i storkök. Den hjälper dig förflytta en mängd olika saker såsom livsmedelsförpackningar, stora kokkärl och tallrikar – och du kan arbeta mer ergonomiskt!

Tack vare länkhjulen rullar hyllvagnen lätt och du manövrerar den enkelt i alla riktningar. Ena hjulet är dessutom försett med broms som gör att du kan låsa vagnen och på så sätt få en extra arbetsyta om behovet uppstår.

Bordsvagn i rostfritt stål från Cowab

Vill du veta mer om våra rostfria produkter kan du alltid höra av dig till oss – vi hjälper dig gärna!

Få våra bästa tips direkt till inkorgen

Få nya bloggartiklar med tips kring hur du kan effektivisera och säkra din verksamhet. Var samtidigt först med att få aktuella erbjudanden.
Ange e-postadress
Vänta...
Det är helt gratis att prenumerera och du kan när som helst avsluta prenumerationen genom länk i nyhetsbrevet.