Två män som arbetar vid ett rullbord

Ergonomi för industriverksamheter

Vi på Cowab vill att alla ska ha god ergonomi på jobbet – så även inom industrin. Därför lägger vi stor vikt och mycket tid på att ta fram produkter som ska minska risken för belastningsskador. Syftet är att minska felaktiga belastningar för att undvika sjukdom och slitage. Detta kan göras både genom att vara medveten om hur du arbetar och vilken utrustning du använder.
Rullbana från Cowab
Odriven och justerbar rullbana
5 495:-
Man som står vid en arbetsbänk
Komplett höj- och sänkbart arbetsbord
10 595:-

Höj- och sänkbara arbetsbänkar

Ett väldigt bra alternativ om du arbetar med föremål i varierande höjd är att invenstera i en höj- och sänkbar arbetsbänk. Då kan du anpassa höjden oavsett vad du arbetar med och få en bättre arbetsställning.

Hur får man en ergonomisk verkstad?

God ergonomi minskar risken för både frånvaro, hälsoproblem och olyckor. Här får du några tips på enkla steg för verkstäder och produktionsföretag som vill jobba mer ergonomiskt!

Läs mer

Lyft & Transport

Om ni flyttar delar, utrustning, material eller färdiga produkter från en plats till en annan, kan det vara lämpligt att ha vagnar eller andra transporthjälpmedel nära till hands för att undvika bära manuellt.
En man som kör en pallyftare
Lättstyrd handstaplare med fotbroms och snabblyft
9 995:-
En man som transporterar gods på en sparkcykel
Sparkcykel för snabba och enkla transporter.
5 295:-
Arbetsstol från Cowab

TIPS! Arbetsstol

Höj- och sänkbar stol med mjuk sits tillverkad av kemikalietåligt material som lämpar sig för arbeten i tuffa miljöer. Arbetsstolens sits och ryggstöd är beständiga mot de flesta vätskor och kemikalier samt är lätt att torka av.

  • Stryktåligt material
  • För tuffa arbetsmiljöer
  • Anpassningsbar höjd och djup

Till produkten