Paket

Paket: Tillbehör till svetsbord

Panel, ledbar arm, pelare och fästen

Art. nr: 740682
  • Till svetsbord RYOLIT
  • Ger rörlighet och flexibilitet
  • Pelare och bordsfäste ingår
Paketerbjudande som ger en komplett arbetsstation med smart förvaring till svetsbord RYOLIT. Bordsfästen och perforerade pelare ingår för enkel montering.
2 080:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Med detta paketerbjudande kan du bygga på ditt höj- och sänkbara svetsbord och få en smidig förvaringslösning för verktyg, redskap och annat du behöver i arbetet! I paketet ingår: perforerad panel, ledbar arm, en pelare och ett bordsfäste.

Du monterar bordsfästena med bussningar i bordsskivans hål. De perforerade pelarna fästs sedan enkelt i bordsfästena.

Panelen har en plåttjocklek på 1,5 mm och hålens dimension är 9 x 9 mm. Hålavståndet är c/c 38 mm. Perforeringarna ger flexibilitet och låter dig anpassa upphängningen av verktyg och andra redskap efter dina behov.

Den ledbara armen kan monteras på valfri höjd på pelaren och ger dig ökad rörlighet vid svetsbordet. På den fäster du sedan den perforerade panelen.

Kombinationen med den ledbara armen och verktygspanelen gör att du snabbt kan skjuta ifrån eller dra till dig verktygen du behöver för din arbetsuppgift.

Tänk på att komplettera med krokar till verktygstavlan och praktiska hållare för svetshandag. Alla tillbehör säljs separat.
Ladda ner skötselråd

Produkter som ingår i paketet