Paket

Paket: Arbetsbänk

750 kg, 2000x800 mm, stål, 3-lådig hurts

Art. nr: 351422
  • Manuellt justerbar höjd
  • Extra slitstark bänkskiva i stål
  • Verktygshurts med tre lådor
Paketerbjudande med en extra robust och kraftig arbetsbänk i stål med hög belastningskapacitet, manuellt justerbar höjd och låsbar verktygshurts med tre lådor för praktisk förvaring.
Längd (mm)
9 095:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Extra robust och kraftig arbetsbänk som klarar krävande arbetsmiljöer och tuff användning. Arbetsbänken har ett stryktåligt stålstativ med manuellt justerbara ben i fasta positioner mellan 740–995 mm för att du ska få en ergonomisk arbetsställning. Arbetsbänken har en maximal belastningskapacitet på 750 kg.

Bänkskivan är extra tjock och klädd i stål som ger en slagkraftig och vattentålig arbetsyta som är lätt att rengöra. Med sin stålkonstruktion klarar denna arbetsbänk tunga monterings- och verkstadsarbeten, slipning, står emot svetsgnistor samt vätskor, oljor och kemikalier.

Verktygshurts i stryktålig plåt med tre lådor med olika djup för praktisk förvaring. Hurtsen är utrustad med centrallås som ger trygg och säker förvaring av verktyg och andras viktiga redskap. Lådorna glider lätt och smidigt på kullagrade gejdrar.

För en komplett arbetsstation kan du bygga på arbetsbordet med verktygspanel, hyllor och backskenor. Tänk på att komplettera med avdelare för lådorna för överskådlig och organiserad förvaring av skruv, spik och andra smådelar, samt en arbetsplatsmatta för att minska belastningen på fötter, knän, höfter och rygg.

Produkter som ingår i paketet