Paket

Paket: Arbetsbänk

2500x800 mm, ekparkett, bänklåda

Art. nr: 351381
  • Manuellt justerbar höjd
  • Maximal belastning 750 kg
  • Låsbar verktygshurts
Paketerbjudande med kraftig och robust arbetsbänk med hög belastningskapacitet, manuellt justerbar höj och en verktygshurts med lås för extra förvaring.
7 465:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Robust och stryktålig arbetsbänk som klarar en hög belastning upp till 750 kg. Bänken har ett stadigt och stryktåligt stålstativ med manuellt justerbara ben i fasta positioner mellan 740–995 mm för att du ska kunna få en ergonomisk arbetsställning och höjd.

Arbetsbänken har en bänkskiva i ekparkett som är förstärkt med en aluminiumlist som ger dig en slitstark och tålig arbetsyta. Detta arbetsbord klarar tuffa miljöer och påfrestningar i verkstaden, industrin och lagret och ger dig en pålitlig arbetsyta.

Den medföljande verktygshurtsen i plåt har fyra lådor och centrallås ger dig en trygg förvaringslösning som rymmer både verktyg och andra redskap du behöver under arbetet. Alla fyra lådor har samma mått och klarar en maximal belastning på 45 kg/låda.

För en komplett arbetsstation kan du bygga på arbetsbordet med verktygspanel, hyllor och backskenor. Du kan även bygga på med en raskant för att förhindra att redskap faller ner bakom bänken.

Tänk på att komplettera med avdelare för lådorna för överskådlig och organiserad förvaring av skruv, spik och andra smådelar, samt en arbetsplatsmatta för att minska belastningen på fötter, knän, höfter och rygg.

Produkter som ingår i paketet