Paket

Paket: Arbetsbänk

2000x800 mm, ekparkett, bänk [Solid 750]låda

Art. nr: 351371
  • Kraftfullt material
  • Upphängd bänklåda
  • För tuffa miljöer
Längd (mm)
5 730:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Produkter som ingår i paketet

Paketerbjudande bestående av en robust arbetsbänk med extra hög belastningskapacitet, ställbara ben samt en låsbar bänklåda för trygg förvaring.
Utmärkt lösning för industri och verkstad där det finns krav på tåliga inventarier som klarar oöm hantering. Paketerbjudandet består av en kraftig arbetsbänk i ekparkett med en upphängd låda för förvaring av verktyg och diverse. Lådan är försedd med lås och levereras med två nycklar så att arbetsredskapen befinner sig i tryggt förvar över natten.

Arbetsbänken har en extra tjock allroundskiva i ekparkett med skyddande stållist i framkant. Det tåliga materialet gör arbetsbänken idealisk för tyngre montering och verkstadsarbeten. Bänkskivan har extra hög belastningskapacitet på hela 750 kg jämnt fördelat över skivan och är placerad på en stadig stålstomme.

Stommen har manuellt höj- och sänkbara ben som du enkelt reglerar efter din längd. Komplettera gärna din arbetsstation med en arbetsplatsmatta som fördelar belastningen på fötterna, ökar blodcirkulationen och gör att du orkar mer.

Bänklådan i kraftig plåt monteras enkelt under bänkskivan. Den har en till 100 % utdragbar låda med en maximal belastningskapacitet på 50 kg för lätt åtkomlig förvaring av arbetsredskap.

Komplettera gärna lådan med metallinsatser för förvaring av skruv, spik och diverse för en lättöverskådlig och praktisk sorteringslösning.