Paket

Paket: Arbetsbänk

1500x800 mm, vinyl, 1 bänklåda

Art. nr: 351513
  • Manuellt justerbar höjd
  • Bänkskiva i vinyl
  • Låsbar bänklåda
Paketerbjudande med en robust arbetsbänk med hög belastningskapacitet, mjuk och tålig bänkskiva i vinyl samt en låsbar bänklåda för smidig och säker förvaring.
5 850:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Robust och stryktålig arbetsbänk som klarar en hög belastning upp till 750 kg. Bänken har ett stadigt och stryktåligt stålstativ med manuellt justerbara ben i fasta positioner mellan 740–995 mm för att du ska kunna få en ergonomisk arbetsställning och höjd.

Arbetsbordet har en bordsskiva i vinyl som ger en tålig och mjuk arbetsyta som minskar risken för skador och repor på föremålen och godsen du arbetar med. Detta arbetsbord lämpar sig väl för monterings- och packarbeten.

Bänklådan är tillverkad i slagtålig plåt och monteras under bänkskivan för att spara plats. Lådan är låsbar och ger dig trygg förvaring av verktyg och andra redskap du vill ha nära till hands under arbetet. Den klarar en maximal belastning på 45 kg och glider lätt på kullagrade gejdrar.

För en komplett arbetsstation kan du bygga på arbetsbordet med verktygspanel, hyllor och backskenor. Du kan även bygga på med en raskant för att förhindra att redskap faller ner bakom bänken.

Tänk även på att komplettera med en arbetsplatsmatta för att minska belastningen på dina fötter, knän, höfter och rygg samt en avdelare tillbänklådan för en överskådlig förvaring för skruv spik och andra smådelar.
Ladda ner skötselråd

Produkter som ingår i paketet