Paket

Paket: Arbetsbänk

1500x800 mm, vinyl, 1 bänklåda

Art. nr: 351513
  • Praktisk arbetsbänk
  • Mjuk yta
  • Upphängd låda
Längd (mm)
4 595:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Produkter som ingår i paketet

Paketerbjudande bestående av en robust, tålig arbetsbänk med ställbara ben och en låsbar bänklåda för trygg och smidig förvaring av verktyg.
Tålig och stabil arbetsbänk som klarar den tuffa hanteringen i verkstads- och industrimiljöer, med medföljande upphängd låda för lättillgänglig förvaring – allt i ett praktiskt paketerbjudande.

Paketet innehåller en arbetsbänk med en 40 mm tjock bänkskiva bestående av 22 mm spånskiva och 18 mm plywood. Det 2 mm tjocka ytskiktet av vinyl ger en mjuk yta som är idealisk för monteringsarbeten. Bänken har en maximal belastningskapacitet på 500 kg jämt fördelat över bänkskivan och är placerad på ett stabilt underrede av stål.

Underredet har ställbara ben som justeras manuellt efter din egen längd. Komplettera gärna din arbetsstation med en arbetsplatsmatta som fördelar belastningen på fötterna, ökar blodcirkulationen och gör att du orkar mer.

Bänklådan i kraftig plåt monteras enkelt under bänkskivan. Den har en till 100 % utdragbar låda med en maximal belastningskapacitet på 50 kg för lätt åtkomlig förvaring av arbetsredskap. Lådan är utrustad med lås för trygg förvaring och levereras med två nycklar.

Skapa en lättöverskådlig och effektiv sorteringslösning genom att komplettera lådan med metallinsatser för förvaring av skruv, spik och diverse.