Paket

Paket: Arbetsbänk

750 kg, 2000x800 mm, stål, 4-lådig hurts

Art. nr: 351472
Paket med en extra robust och kraftig arbetsbänk i stål med hög belastningskapacitet, manuellt justerbar höjd och låsbar verktygshurts med 4 lådor för praktisk förvaring.
Längd (mm)
9 695:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Extra robust och kraftig arbetsbänk som klarar krävande arbetsmiljöer och tuff användning. Arbetsbänken har ett stryktåligt stålstativ med manuellt justerbara ben i fasta positioner mellan 740–995 mm för att du ska få en ergonomisk arbetsställning. Arbetsbänken har en maximal belastningskapacitet på 750 kg.

Bänkskivan är extra tjock och klädd i stål som ger en slagkraftig och vattentålig arbetsyta som är lätt att rengöra. Med sin stålkonstruktion klarar denna arbetsbänk tunga monterings- och verkstadsarbeten, slipning, står emot svetsgnistor samt vätskor, oljor och kemikalier.

Den medföljande verktygshurtsen i stryktålig plåt har fyra lådor med samma djup som erbjuder praktisk och lättåtkomlig förvaring för verktyg och andra redskap du vill ha nära till hands under arbetet. Hurtsens lådor glider lätt på kullagrade gejdrar och har centrallås som ger trygg och säker förvaring.

För en komplett arbetsstation kan du bygga på arbetsbordet med verktygspanel, hyllor och backskenor. Tänk på att komplettera med avdelare för lådorna för överskådlig och organiserad förvaring av skruv, spik och andra smådelar, samt en arbetsplatsmatta för att minska belastningen på fötter, knän, höfter och rygg

Produkter som ingår i paketet