Paket

Paket: Arbetsbänk

2500x800 mm, laminat, 4-lådig hurts

Art. nr: 351634
  • Manuellt justerbar höjd
  • Stryktålig bänkskiva i laminat
  • Verktygshurts med fyra lådor
Paketerbjudande med robust arbetsbänk med manuellt justerbar höjd, reptålig bänkskiva i laminat samt en verktygshurtsmed fyra lådor som erbjuder trygg och praktisk förvaring.
Längd (mm)
9 780:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Robust och tålig arbetsbänk med klarar tuffa arbetsmiljöer med en bänkskiva i laminat som lämpar sig väl för lättare monterings-, pack och emballeringsarbeten. Arbetsbänken har manuellt justerbara ben i fasta positioner mellan 740–995 mm som gör att du kan ställa in höjden för en mer ergonomisk arbetsställning.

Arbetsbänken har ett robust och slagtåligt stålstativ och en bänkskiva i laminat som ger en hård, glatt och reptålig arbetsyta som är lätt att rengöra. Detta arbetsbord klarar av en maximal belastning upp till 500 kg.

Den medföljande verktygshurtsen i plåt har fyra lådor med samma djup som ger dig möjlighet till praktisk förvaring av verktyg och andra redskap som du vill ha nära tillgång till under dagen. Lådhurtsen har centrallås som ger trygg och säker förvaring, och lådorna glider lätt på kullagrade gejdrar. Lådorna har en maximal belastningskapacitet på 45 kg per låda.

För en komplett arbetsstation kan du bygga på arbetsbänken med en påbyggnad för verktygspanel, hyllor och backskenor. Tänk även på att komplettera med en an avdelare till bänklådan för en överskådlig förvaring av skruv, spik och andra smådelar, samt en arbetsplatsmatta för att minska belastningen på fötter, knän, höfter och rygg.

Produkter som ingår i paketet