Paket

Småfackskåp inkl

Backar

Art. nr: 40178
  • Slitstark
  • Lättplacerad
  • Låsbar
1 095:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Produkter som ingår i paketet

Mindre förvaringsskåp med 4 flyttbara hyllplan inkl. 12 plastbackar. Optimerad förvaringslösning. Lätt att placera på exempelvis arbetsbänk.
Litet småfacksskåp tillverkad av pulverlackerad stålplåt som passar mycket väl för verkstad, industri och andra miljöer med höga krav på stryktålighet. Utmärkt förvaringslösning för skruvar, muttrar, spik, pluggar och andra smådelar.

Skåpet är anpassat för 12 plastbackar (medföljer) och levereras med 2 justerbara hyllplan för större flexibilitet. Kan enkelt placeras uppe på en arbetsbänk eller ovanpå ett annat skåp.

Skåpet är låsbart så att du kan skydda innehållet från obehöriga. Två nycklar till cylinderlåset medföljer. Skåpet har inget handtag utan nyckeln används för att öppna och stänga dörren.

Plastbackarna är tillverkade i polypropen, ett material som tål syror, maskinoljor och de flesta kemikalier samt temperaturer mellan -40˚C och +90˚C. De har bekvämt utformade greppkanter som underlättar lyft och är stapelbara. Öppningen i fronten gör att innehållet är väl synligt och lättåtkomligt även om backarna står på varandra.

Skåpsockel som lyfter upp skåpet med 80 mm finns som tillbehör.