Produktbild

Väggställ med 48 backar

Art. nr: 22117
  • Perfekt för småförvaring
  • Flexibel
  • 48 st. plastbackar
Väggställ med 48 st. plastbackar och 7 st. upphängningsskenor. Backarna är tillverkade i tåligt material och kommer i olika storlekar och färger.
2 945:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...
Garantitid 7 år

Produktinformation

Komplett väggställ som ger en lättöverskådlig och organiserad förvaringslösning för småartiklar som skruvar, spikar och andra små reservdelar. Stället levereras med 2 st. väggpelare och 7 st. upphängningsskenor.

Ställets väggpelare är perforerade för att du ska kunna montera upphängningsskenorna på valfri höjd och sedan förflytta dem vid behov. Därför erbjuder detta väggställ flexibel förvaring.

Väggstället levereras med 48 st. plastbackar i fyra olika storlekar och två olika färger. Alla backar har öppna fronter för att innehållet ska bli lättåtkomligt samt har ett märkfält för etiketter och märkning.

Backarna är tillverkade av polypropylen och tål temperaturer från -40˚C till +90˚C, syror, maskinoljor samt de flesta kemikalier. Detta väggställ med backar passar därför för användning i tuffa miljöer.

Du kan hänga upp backar med olika storlek på samma upphängningsskena. Vill du inte hänga upp dem på stället kan du även stapla backarna på varandra.
Ladda ner skötselråd

Produktfakta