Paket
Produktbild

Paket: PET

Start, 15 mm

Art. nr: 25670
  • Effektivt emballeringsarbete
  • Medeltung till tung bandning
  • Avrullare med hjul
Förenkla pack- och emballeringsarbetet med detta paketerbjudande som innehåller bandningsapparat, emballeringsband och avrullare!
30 149:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Detta paket med praktiska redskap gör att emballeringen av medeltungt och tungt gods blir enklare, snabbare och mer ergonomiskt.

Den effektiva bandningsapparaten är skapad med ergonomi i åtanke och både sträcker, klipper och svetsar bandet. På panelen kan du justera svetstid och spänningseffekt för bästa möjliga resultat.

Bandningsverktyget fungerar med lätt, medeltung och tung belastning samt med PP-band och PET-band. Maskinen levereras med ett uppladdningsbart batteri och laddare.

Det allsidiga PET-bandet har goda elastiska egenskaper och är tillverkat av miljövänligt, återvinningsbart material som är skonsamt mot godset. Bandets elasticitet gör att det hela tiden drar godset mot pallen samt gör att det lämpar sig väl för medeltunga och tunga laster.

Avrullaren har en pålitlig konstruktion som pulverlackerats för att få en extra stryktålig yta som klarar tuffa arbetsmiljöer. Den är försedd med ett praktiskt verktygsfack där du kan lägga bandningsverktyget och andra saker du behöver i arbetet.

Handtaget och hjulen gör den lätt att förflytta. De små stödhjulen gör så att du inte behöver tippa avrullaren bakåt för att den ska rulla.

Produkter som ingår i paketet