Produktbild
STENABO

Dubbel grenställskombination

4 dubbelpelare, 32 st 600 mm armar, 16000 kg

Art. nr: 21553
  • För tungt långgods
  • Dubbelsidigt
  • Platssparande
Robust dubbelsidigt grenställ för förvaring av tungt långgods och plåt. Med fyra dubbelsidiga pelare, tre stagsektioner och 32 st. flyttbara armar.
24 495:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...
Garantitid 7 år

Produktinformation

Grenställ som underlättar godshantering och möjliggör horisontell förvaring av tungt långgods på lagret. Det är platssparande, ger en överskådlig förvaringslösning och är mycket anpassningsbart för att passa olika behov och lagerutrymmen.

Detta grenställ har en robust stålkonstruktion som pulverlackerats för att krävande miljöer och tufft slitage. Stället är dubbelsidigt vilket ger gott om förvaringsutrymme och gör att du kommer åt godset från två håll.

Grenstället levereras komplett med fyra dubbelpelare, tre stagsektioner och 32 st. flyttbara armar. Pelarna har långa, stabila fötter och är perforerade för att du ska kunna montera grenställsarmarna på valfri höjd.

Du kan flytta grenställsarmarna upp och ner i intervall om 100 mm. Den maximala belastningskapaciteten är hög och är beräknad vid jämnt fördelad last.

Stagsektionerna med tvär- och diagonalstag ger grenstället maximal stabilitet och håller ihop pelarna.

Behöver du mer förvaringsutrymme för långgods kan du bygga ut stället med dubbelsidiga pelare. Du kan även komplettera med armar och andra smarta tillbehör. Alla tillbehör och extra pelare säljs separat.

Produktfakta