Nyhet

Städvagn Expert

Stor, 1518x653x1020 mm

Art. nr: 721547
Öppen städvagn som är utmärkt för omfattande städuppdrag. Justerbar avfallsenhet för bättre ergonomi och Toolflex-fästen för förvaring av städredskap.
9 650:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...
Garantitid 7 år

Produktinformation

Denna öppna städvagn är ett utmärkt hjälpmedel för dig med stora, krävande städuppdrag eller som städar stora ytor i arbetet. Den är perfekt att använda för både ekonomisk och effektiv rengöring på exempelvis skolor, sjukhus, industrier och företag.

Städvagnen är utrustad med ett justerbart dubbelhinksystem och har en praktisk press samt 4 st. hinkar med volym på 6 L där du kan förvara olika städredskap och material. Avfallsmodulen kan justeras i höjdled för att underlätta och göra tömningen mer ergonomisk. Du kan placera en 16 L utdragbar förvaringslåda så att den passar utförandet.

Tack vare Toolflex-fästen och krokar på vagnens utsida får du med dig sop- och moppskaft, städredskap, varningsskylt och annat du behöver i arbetet. Påshållaren passar för påsar i olika storlekar.

Städvagnen har fyra länkhjul, varav två är bromsförsedda så att du ska kunna parkera vagnen säkert även i lutning. Länkhjulen gör att vagnen blir lätt att styra i alla riktningar.

Du kan komplettera och bygga på vagnen med en mängd olika tillbehör. Alla tillbehör säljs separat.

Detta är Kärcher städvagn FM Expert 100/W.

Produktfakta

  • Längd1518 mm
  • Höjd1020 mm
  • Bredd653 mm
  • MaterialPolyuretan
  • Vikt28,5 kg