Paket

Paket: Tillbehör till svetsbord

Verktygspanel, hyllplan, pelare och fästen

Art. nr: 740681
  • Till svetsbord RYOLIT
  • För smidig verktygsförvaring
  • Pelare och fäste ingår
Paketerbjudande som ger en komplett arbetsstation med smart förvaring till svetsbord RYOLIT. Bordsfästen och perforerade pelare ingår för enkel montering.
2 720:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Med detta paketerbjudande kan du bygga på ditt höj- och sänkbara svetsbord och få en smidig förvaringslösning för verktyg, redskap och annat du behöver i arbetet! I paketet ingår: verktygstavla, hyllplan, två pelare och två bordsfästen.

Du monterar bordsfästena med bussningar i bordsskivans hål. De perforerade pelarna fästs sedan enkelt i bordsfästena.

Verktygstavlan är perforerad för att du ska för att du ska kunna anpassa upphängningen efter dina verktyg och behov. Den har en plåttjocklek på 1,5 mm och hålens dimension är 9 x 9 mm. Hålavståndet är c/c 38 mm.

När du fäst verktygspanelen bygger den 14 mm framför pelarna och för att minska risken för skrammel ligger den nära pelarna.

Hyllplanet är vändbart och har en raskant som förhindrar att saker faller ut. Du kan välja om du vill ha rasknaten utåt eller inåt mot pelarna samt montera det rakt eller vinklat.

Tänk på att komplettera med krokar till verktygstavlan och praktiska hållare för svetshandag. Alla tillbehör säljs separat.
Ladda ner skötselråd

Produkter som ingår i paketet