Paket
Produktbild

Paket: Arbetsbänk

På hjul, 1500x800 mm, högtryckslaminat

Art. nr: 35128
  • Mobil arbetsstation
  • Bänkskiva i laminat
  • Praktisk förvaring
Arbetsbänk på hjul med två verktygspaneler och underhylla som ger praktisk förvaring av verktyg och annat du behöver ha med dig mellan arbetsstationer.
Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.
se alla Arbetsbänkar - På hjul här

Produktinformation

Mobil arbetsbänk med praktiska förvaringsmöjligheter i form av verktygspaneler och underhylla. Denna arbetsbänk på hjul gör det möjligt för dig att ta med alla verktyg och annat som du behöver för ditt arbete samtidigt som du får en stabil arbetsstation.

Arbetsbordet har en bordsskiva i laminat som ger en reptålig, hår och glatt arbetsyta samt är försedd med en raskant som förhindrar att saker ramlar bakom bänken. Stativet är tillverkat i stål och har manuellt justerbara ben i fasta positioner mellan 980–1180 mm för att du ska få en mer ergonomisk arbetsställning.

Detta mobila arbetsbord har fyra hjul i massivgummi som rullar tyst och lätt samt har god stötupptagningsförmåga. Två av hjulen är fasta och två är länkhjul försedda med bromsar så att bordet ska kunna låsas fast och inte rulla iväg när du arbetar.

Arbetsbänken har en underhylla och två medföljande verktygstavlor som erbjuder smart förvaring av verktyg och andra redskap du behöver under arbetet. Verktygstavlorna är perforerade så att du ska kunna anpassa krokarna efter verktygen.

Arbetsbordet levereras med tre påbyggnadspelare för verktygstavlorta. Krokar och kroksatser till tavlorna köps separat.