Paket
Produktbild

Paket: Arbetsbänk

2000x800 mm, högtryckslaminat, 3 lådor

Art. nr: 351574
  • Manuellt justerbar höjd
  • Stryktålig bänkskiva i laminat
  • Verktygshurts med tre lådor
Paketerbjudande med robust arbetsbänk med manuellt justerbar höjd, reptålig bänkskiva i laminat samt en verktygshurts för trygg och praktisk förvaring av verktyg och andra redskap.
Längd (mm)
8 760:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Robust och tålig arbetsbänk med klarar tuffa arbetsmiljöer med en bänkskiva i laminat som lämpar sig väl för lättare monterings-, pack och emballeringsarbeten. Arbetsbänken har manuellt justerbara ben i fasta positioner mellan 740–995 mm som gör att du kan ställa in höjden för en mer ergonomisk arbetsställning.

Arbetsbänken har ett robust och slagtåligt stålstativ och en bänkskiva i laminat som ger en hård, glatt och reptålig arbetsyta som är lätt att rengöra. Detta arbetsbord klarar av en maximal belastning upp till 500 kg.

Verktygshurtsen har tre lådor med olika djup och är tillverkad i plåt som gör den stryktålig. Lådhurtsen är låsbar med centrallås och lådorna erbjuder praktisk, smart och trygg förvaring av verktyg, smådelar och andra redskap du vill ha nära och lätt tillgång till under dagen. Lådorna glider lätt på kullagrade gejdrar.

För en komplett arbetsstation kan du bygga på arbetsbänken med en påbyggnad för verktygspanel, hyllor och backskenor. Tänk även på att komplettera med en an avdelare till bänklådan för en överskådlig förvaring av skruv, spik och andra smådelar, samt en arbetsplatsmatta för att minska belastningen på fötter, knän, höfter och rygg.

Produkter som ingår i paketet