Paket
Produktbild

Paket: Arbetsbänk

2000x800 mm, 2 st 3-lådiga hurtsar

Art. nr: 35178
  • Manuellt justerbar höjd
  • Tålig konstruktion
  • Två lådhurtsar
Paketerbjudande med en stadig arbetsbänk med manuellt justerbar höjd och två lådhurtsar för praktisk och säker förvaring.
Längd (mm)
8 225:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Kraftig arbetsbänk med robust stativ tillverkat av slitstarkt stål med manuellt justerbara ben i fasta positioner mellan 740–995 mm för att du ska få en ergonomisk arbetsställning. Arbetsbänken klarar en maximal belastning upp till 300 kg. Bänkskivan är av härdad board som ger en tålig arbetsyta som lämpar sig för lättare verkstads- och industriarbeten.

Arbetsbänken två lådhurtsar har vardera tre lådor med olika höjd som klarar maximal belastning upp till 50 kg per låda. Lådhurtsarna har centrallås och erbjuder trygg, praktisk och lättåtkomlig förvaring för verktyg och andra redskap, och de frigör utrymme på arbetsytan.

För en komplett arbetsstation kan du bygga på bordet med verktygspanel, hyllor, backskenor och raskant. Tänk även på att komplettera med en arbetsplatsmatta för att minska belastningen på dina fötter, knän, höfter och rygga samt som ökar blodcirkulationen.

Produkter som ingår i paketet