Paket
Produktbild

Paket: Arbetsbänk

1500x800 mm, 1 bänklåda

Art. nr: 35170
  • För lättare arbeten
  • Manuellt justerbar i höjdled
  • Låsbar bänklåda
Stadig arbetsbänk med manuellt justerbara ben för bättre arbetsställning samt en låsbar bänklåda som erbjuder praktisk förvaring.
Längd (mm)
3 995:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Praktisk och stadig arbetsbänk med en bänkskiva i härdad board som ger en tålig arbetsyta. Denna arbetsbänk lämpar sig för användning i lättare verkstadsmiljöer och arbeten då skivan tål lättare slag.

Arbetsbordet har ett robust stålstativ som klarar en maximal belastning upp till 300 kg och benen kan justeras i fasta positioner mellan 740–995 mm. Höjdjusteringen ger dig möjligheten att ställa in bordshöjden efter din längd så att du kan få en ergonomisk arbetsställning vilket minskar risken för belastningsskador.

Arbetsbänken har en låsbar bänklåda som ger praktisk, lättåtkomlig och säker förvaring av verktyg och andra redskap. Bänklådan klarar av en maximal belastning på 25 kg och levereras med två nycklar.

För att skapa en komplett arbetsstation kan du komplettera arbetsbänken med en överbyggnad för verktygspanel, backskenor och hyllor. Tänk även på att komplettera med en arbetsplatsmatta för att minska belastningen på fötter, knän, höfter och rygg samt öka blodcirkulationen.

Produkter som ingår i paketet