Produktbild
RÄLLAN

Hyllvagn

Rostfri, 3 hyllplan, 845x525 mm

Art. nr: 21168
  • För miljöer med hygienkrav
  • Lätt att rengöra
  • Tre helsvetsade hyllplan
Rostfri hyllvagn med tre helsvetsade hyllplan som är enkla att rengöra och gör att den passar i miljöer med höga hygienkrav. Lättstyrd med fyra länkhjul.
2 395:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...
Garantitid 7 år

Produktinformation

Praktisk rostfri bordsvagn som är enkel att rengöra. Vagnen lämpar sig väl för användning i miljöer med höga hygienkrav såsom sjukhus, storkök, restauranger och matsalar mm.

Denna rostfria vagn kan med fördel användas för både förvaring och transport av livsmedel, stora kokkärl, porslin och annat gods.

De tre hyllplanen är helsvetsade och har vulstkanter som förhindrar eventuellt spill från att hamna på golvet och att lasten glider av vid transport. Den maximala belastningskapaciteten är 100 kg jämnt fördelat över hyllplanen.

Med sina fyra lättrullande länkhjul blir hyllvagnen enkel att styra i alla riktningar. Två av hjulen är försedda med bromsar för att du ska kunna låsa hjulen när du ska lasta på och av vagnen.

På kortsidorna sitter rörbyglar som fungerar som handtag och förenklar manövreringen. Vagnen är även utrustad med avvisarhjul som sitter ovanför länkhjulen.

Produktfakta