Nyhet
Produktbild
INDIUM

Lyftvagn

Rostfri, max 90 kg, lyftrörelse: 1214 mm

Art. nr: 721642
  • Rostfritt stål
  • Mjuk start och stopp
  • Snabb lyfthastighet
Rostfri lyftvagn med två lyfthastigheter och mjuk start- och stoppfunktion. Lättlyftaren ger mer ergonomiskt arbete och kan användas i trånga utrymmen.
Höjd (mm)
72 200:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...
Garantitid 7 år

Produktinformation

Den här lyftvagnen är perfekt för användning i trånga utrymmen och gör att du kan jobba mer ergonomiskt. Med den kan du hantera och lyfta tunga gods med en lyftrörelse med minimal muskelkraft, vilket också minska risken för arbetsskador.

Lyftaren har en konstruktion av rostfritt stål (AISI 304/EN 1.4301) som gör att du kan spola av den vid behov. Den har ett enkelt manöverdon och en mjuk start- och stoppfunktion samt två lyfthastigheter.

Lyftmekanismen drivs av starka och energieffektiva motorer och en stålförstärkt rem som kräver minimalt underhåll. Lyftvagnen levereras med en smart laddare som avslutar laddningen automatiskt när batteriet är fullt.

För att öka säkerheten vid användning har lättlyftaren utrustats med både överbelastningsskydd och en säkerhetskoppling på lyften. Dessutom är alla rörliga delar avskärmade.

Bakhjulen är länkade för att vagnen ska bli lättmanövrerad i alla riktningar. De är också utrustad med bromsar för att den ska stå stilla och säkert under lyft.

Du kan komplettera lyftvagnen med olika tillbehör, till exempel bommar, snabbfästen eller plastskivor med rullar för att underlätta arbetet ytterligare. Alla tillbehör säljs separat.

Produktfakta