Paket
Produktbild

Sorteringskombination

2 st 60 l avfallsbehållare, grå

Art. nr: 246502
  • För enkel avfallssortering
  • Två avfallsbehållare med lock
  • Praktisk vagn
Paketerbjudande bestående av två avfallsbehållare med lock och en vagn. Locken har olika färg och utformning för att förenkla källsorteringen.
1 825:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Praktisk lösning som ger smidig och enkel avfallshantering. Detta paketerbjudande består av två avfallsbehållare med lock och en vagn. Denna sorteringskombination kan användas i alla utrymmen på arbetsplatsen där det finns behov av ett enkelt avfallssystem, till exempel på kontor, i lunchrum eller liknande.

De två avfallsbehållarna är tillverkade av tålig polypropen och har en volym på 60 L. Behållarna har även handtag på kortsidorna som gör att du enkelt kan lyfta dem vid tömning.

Locken är av samma material som avfallsbehållarna och har olika färger och utformning för att du snabbt ska se i vilken behållare avfallet ska kastas. Det gråa standardlocket har ett handtag som gör att du enkelt kan lyfta av locket samt minskar spridning av dålig lukt. Det gröna locket kan stanna i uppfällt läge tack vare gångjärn och har två hål för flaskor och burkar.

Med hjälp av vagnen kan du enkelt förflytta avfallsbehållarna när de ska tömmas och rengöras. Vagnen är tillverkad av stålplåt som pulverlackerats för en stryktålig yta samt har lättrullande länkhjul för enkel manövrering.

Produkter som ingår i paketet