Paket
Produktbild

Sorteringskombination

2 st 60 l avfallsbehållare, blå, grå

Art. nr: 246501
  • För enkel avfallssortering
  • Två avfallsbehållare med lock
  • Praktisk vagn
Paketerbjudande bestående av två avfallsbehållare med lock och en vagn. Med två olika färger samt olika lock för att underlätta sorteringen.
1 825:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Praktisk lösning som ger smidig och enkel avfallshantering. Detta paketerbjudande består av två avfallsbehållare med lock och en vagn. Denna sorteringskombination kan användas på kontor, i lunchrum och andra utrymmen där det finns ett behov av enkel avfallssortering.

De två avfallsbehållarna är tillverkade i tålig polypropen och har en volym på 60 L. Behållarna har även handtag på kortsidorna som gör att du enkelt kan lyfta dem vid tömning.

Locken har olika utföranden för att du ska se vilket avfall som ska kastas i respektive avfallsbehållare. Det gråa standardlocket har ett handtag som gör att du enkelt kan lyfta av locket samt minskar spridning av dålig lukt. Det blåa locket kan stanna i uppfällt läge tack vare gångjärn samt har ett pappersinkast som gör att du kan separera returpapper, tidningar och liknande från övrigt avfall.

Eftersom både avfallsbehållarna och locken har olika färg förenklas sorteringen ytterligare och du får en snabb överblick över hur avfallet ska sorteras.

Med hjälp av vagnen kan du enkelt förflytta avfallsbehållarna när de ska tömmas och rengöras. Vagnen är tillverkad av stålplåt som pulverlackerats för en stryktålig yta samt har lättrullande länkhjul för enkel manövrering.

Produkter som ingår i paketet