Nyhet

Startset till whiteboard

Art. nr: 114600
Praktiskt startset för fina presentationer på whiteboardtavlan och för att kunna hålla den ren. Innehåller pennor, tavelsudd, rengöringsspray m.m.
495:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Startset med allt du behöver till din whiteboardtavla för att göra intressanta presentationer på kontoret, mötet, i skolan eller på konferensen. Paketet innehåller: 4 st. whiteboardpennor, tavelsudd, rengöringsspray, magnetisk pennhållare, 10 st. extra filtdukar samt 10 st. magneter.

De fyra whiteboardpennorna har snabbtorkande bläck som är i princip luktfritt, och de har olika färger (svart, blå, grön och röd). Med den magnetiska pennhållaren har du alltid snabb tillgång till whiteboardpennorna.

Torkaren är magnetisk och fäster lätt på whiteboardtavlan samt har en filtduk som effektivt suddar ut bläcket. Du kan enkelt byta ut filtduken när det behövs.

Med hjälp av rengöringssprayen blir rengöringen av skrivytan snabbt och effektiv och torkar snabbt. Den giftfria vätskan är ett bra alternativ till rengöring med vatten och kan användas i alla miljöer.
Ladda ner skötselråd

Produktfakta

  • Vikt0,89 kg